جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک بلدرچين و سس ليمو
-(1 Body) 
خوراک بلدرچين و سس ليمو
Visitor 759
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بلدرچين/ 4 عدد
نمک/ 1/8 قاشق چايخوري
تره فرنگي /2 عدد خرد شده قارچ 200 گرم خرد شده
آويشن/ 1/2 قاشق چايخوري
کره/ 60 گرم
سرکه خرما/ 1/4 پيمانه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه سس:

آب ليمو/ 2 قاشق غذاخوري
آرد ذرت/2 قاشق چايخوري
آب گوشت/ 1/4پيمانه
رنده پوست ليمو ترش/ 1/2 قاشق چايخوري

چگونگي تهيه:

ابتدا بلدرچين ها را از قسمت ستون فقرات برش داده و ستون فقرات را در مي آوريم و بلدرچين را از قسمت سينه روي سطح کار گذاشته و فشار داده و استخوان را شکسته تا صاف شود بعد نمک زده زعفران را با برس رويش زده و کنار مي گذاريم. کره را در تابه داغ کرده و تره فرنگي را تفت داده و سپس قارچ را اضافه و تفت داده به گونه اي که آب دار باشد بعد سرکه و خرما و نمک و فلفل و آويشن را اضافه و کف ظرف پيرکس را چرب و مواد را داخل آن ريخته و بلدرچين ها را رويش چيده و در فر 75 درجه سانتيگراد 45 دقيقه مي گذاريم. بعد سس را درست کرده آرد ذرت را با آبگوشت مخلوط حرارت مي دهيم بعد آب ليمو و رنده پوست ليمو را اضافه و بهم مي زنيم تا نسبتاً غليظ شود روي بلدرچين داده و سرو مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image