مواد لازم:
بلدرچين/ 4 عدد
نمک/ 1/8 قاشق چايخوري
تره فرنگي /2 عدد خرد شده قارچ 200 گرم خرد شده
آويشن/ 1/2 قاشق چايخوري
کره/ 60 گرم
سرکه خرما/ 1/4 پيمانه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس:
آب ليمو/ 2 قاشق غذاخوري
آرد ذرت/2 قاشق چايخوري
آب گوشت/ 1/4پيمانه
رنده پوست ليمو ترش/ 1/2 قاشق چايخوري
چگونگي تهيه:
ابتدا بلدرچين ها را از قسمت ستون فقرات برش داده و ستون فقرات را در مي آوريم و بلدرچين را از قسمت سينه روي سطح کار گذاشته و فشار داده و استخوان را شکسته تا صاف شود بعد نمک زده زعفران را با برس رويش زده و کنار مي گذاريم. کره را در تابه داغ کرده و تره فرنگي را تفت داده و سپس قارچ را اضافه و تفت داده به گونه اي که آب دار باشد بعد سرکه و خرما و نمک و فلفل و آويشن را اضافه و کف ظرف پيرکس را چرب و مواد را داخل آن ريخته و بلدرچين ها را رويش چيده و در فر 75 درجه سانتيگراد 45 دقيقه مي گذاريم. بعد سس را درست کرده آرد ذرت را با آبگوشت مخلوط حرارت مي دهيم بعد آب ليمو و رنده پوست ليمو را اضافه و بهم مي زنيم تا نسبتاً غليظ شود روي بلدرچين داده و سرو مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ