مواد لازم:
موز کوچک/6 عدد
کره/ 50گرم يا 1/4 پيمانه
تخم داخل هل/ 4 عدد (کوبيده شده)
بادام پرک پوست کنده/50 گرم يا يک دوم پيمانه
آب و پوست رنده شده ليمو ترش کوچک / يک عدد
پودر قند/50 گرم يا يک سوم پيمانه
آب پرتقال يا آب آناناس/2 قاشق سوپخوري
بستني وانيلي
طرز تهيه:
1-موزها را پوست کنده و بصورت طولي به 2 نيم ببريد ، سپس نصف مقدار کره را در تابه اي بزرگ بريزيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. پس از آن، نيمي از موزها را داخل کره ريخته و تا اندازه اي سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف ديگر آنها را نيز سرخ کنيد.
2- وقتي موزها پخت، جاي آنها را به موزهاي خام داده و آنها را نيز به همين ترتيب سرخ کنيد.
نکته: مراقب باشيد موزها را آنقدر سرخ نکنيد که له شوند؛ در ضمن از موزهاي له و خيلي رسيده استفاده نکنيد زيرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهري شان تغيير کند.
3-باقيمانده کره را در تابه ديگري و روي شعله اجاق گاز آب کنيد. سپس دانه هاي هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهيد. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد تا طلايي رنگ شود. پوست رنده شده ليمو ترش را همراه پودر قند و آب پرتقال يا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداري حرارت داده تا کمي غليظ شود. اين، در واقع سس اين دسر است. در پايان موزهاي سرخ شده را در داخل ظرفي چيده و سس را روي آن بريزيدو با بستني سرو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س