جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر موز و بستني
-(5 Body) 
دسر موز و بستني
Visitor 666
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

موز کوچک/6 عدد
کره/ 50گرم يا 1/4 پيمانه
تخم داخل هل/ 4 عدد (کوبيده شده)
بادام پرک پوست کنده/50 گرم يا يک دوم پيمانه
آب و پوست رنده شده ليمو ترش کوچک / يک عدد
پودر قند/50 گرم يا يک سوم پيمانه
آب پرتقال يا آب آناناس/2 قاشق سوپخوري
بستني وانيلي

طرز تهيه:

1-موزها را پوست کنده و بصورت طولي به 2 نيم ببريد ، سپس نصف مقدار کره را در تابه اي بزرگ بريزيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. پس از آن، نيمي از موزها را داخل کره ريخته و تا اندازه اي سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف ديگر آنها را نيز سرخ کنيد.
2- وقتي موزها پخت، جاي آنها را به موزهاي خام داده و آنها را نيز به همين ترتيب سرخ کنيد.
نکته: مراقب باشيد موزها را آنقدر سرخ نکنيد که له شوند؛ در ضمن از موزهاي له و خيلي رسيده استفاده نکنيد زيرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهري شان تغيير کند.
3-باقيمانده کره را در تابه ديگري و روي شعله اجاق گاز آب کنيد. سپس دانه هاي هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهيد. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد تا طلايي رنگ شود. پوست رنده شده ليمو ترش را همراه پودر قند و آب پرتقال يا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداري حرارت داده تا کمي غليظ شود. اين، در واقع سس اين دسر است. در پايان موزهاي سرخ شده را در داخل ظرفي چيده و سس را روي آن بريزيدو با بستني سرو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image