مواد لازم:
توت فرنگي/ 250 گرم
شاتوت/ 100 گرم
فيله پرتقال/ 2 عدد
انگور حبه شده/ 200 گرم
شکر/ 100 گرم
آب/ 150 سي سي
عرق بهارنارنج/ 1 ليوان
پودر ژلاتين/ 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش/ 1 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
ميوه ها را شسته و داخل قالب مستطيل ديواره دار پر مي کنيم سپس آب را جوش آورده و شکر و ژلاتين را با هم مخلوط و در آب مي جوشانيم تا حل شود سپس ليمو ترش را افزوده و مرتب هم مي زنيم آنگاه عرق بهار نارنج را افزوده و يک جوش که خورد از روي حرارت برداشته و 5 دقيقه خنک مي کنيم سپس روي ميوه ها مي ريزيم تا قالب پر شود و به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده تا بسته شود سپس 30 ثانيه قالب را تا ديواره آن داخل آب گرم فرو برده و قالب را برگردانده تا ژله کامل در آيد سپس مانند کيک برش داده و به دلخواه با بستني سرو مي کنيم. نکته مهم: اگر ميوه ها يخي و فريزري باشد ژله زودتر آماده مي شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س