جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بستني وانيلي با خامه
-(2 Body) 
بستني وانيلي با خامه
Visitor 702
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شير/ 1 ليتر (4 ليوان معمولي)
زرده تخم مرغ/ 8 عدد
وانيل/ 1 قاشق چايخوري
خامه/200 گرم (1 ليوان معمولي)
شکر/ 200 گرم
شربت آلبالو و کارامل به مقدار کم براي تزيين

طرز تهيه:

زرده تخم مرغ را با وانيل و شکر مخلوط کرده، هم مي زنيم تا سفيد و سفت و کشدار شود. شير را مي جوشانيم و کم کم روي زرده ريخته، هم مي زنيم. دوباره شير و زرده را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب هم مي زنيم. کافي است فقط داغ شود، ولي نجوشد؛ بعد مايه را مي گذاريم سرد شود. خامه را با آن مخلوط مي کنيم و در ظرف فلزي مناسبي ريخته، در جايخي يا فريزر قرار مي دهيم. در مدت 4 تا 5 ساعت، دو سه بار آن را هم مي زنيم تا بستني بسته شود ولي يخ نزند. با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هايي از بستني را در ظرف بستني خوري قرار مي دهيم و کمي شربت کارامل يا شربت آلبالو روي آن مي ريزيم مي توانيم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده، هم بزنيم تا سفت شده، فرم بگيرد و خامه را در قيف ريخته، اطراف بستني را با خامه تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image