مواد لازم:
شير/ 750 ميلي ليتر يا 3 پيمانه
خامه/ 250 گرم
دارچين /1/4 قاشق چايخوري
ساقه دارچين/ 2 عدد
برنج سفيد نيم کوب/ 70 گرم
جوز هندي/ کمي
خرماي خرد شده/ 50 گرم
گردوي تست و خرد شده/ 50 گرم
چگونگي تهيه:
شير، خامه را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد. دارچين، ساقه دارچين و مقداري جوز هندي را به آن بيفزائيد و بگذاريد تا مايه بجوشد. آنگاه برنج را که قبلا شسته و خيس کرده ايد به مايه شير اضافه کنيد و به مدت تقريبي 40 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد تا برنج کاملا نرم شود و مايه غليظ گردد. بعد در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مقداري گردوي خرد شده و تست شده و کمي خرماي خرد شده تزيين کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ