مواد لازم:
هل/ کمي
گلاب /1/2 پيمانه
آب /3 پيمانه
آبليمو/ 1 قاشق
ترب/ 1 کيلو
آب آهک/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
تربها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده مي کنيم و 4 ساعت در آب آهک قرار مي دهيم و بعد 2 ساعت در آب سرد قرار داده و سپس تربها را با آب و کمي گلاب 5 بار جوشانده و هر بار 10 دقيقه در آب سرد قرار مي دهيم. بعد آنها را داخل شهدي که يکي دو جوش زده باشد مي اندازيم و حدوداً نيم ساعت جوشانده تا قوام بيايد بعد گلاب و هل را اضافه مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ