مواد لازم :
شکلات سفيد خرد شده /200 گرم
کره /45 گرم
خامه /60 ميلي ليتر
اسانس قهوه/يک چهارم قاشق چايخوري
فندق درسته بدون پوست و تست شده/120 گرم
پودر نارگيل /حدودا 60 گرم
طرز تهيه :
شکلات، کره ، خامه و اسانس قهوه را در ظرفي ريخته روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا مواد صاف و يکدست شود. سپس مواد را کنار بگذاريد تا نسبتا خنک شود بعد از خنک شدن مواد را هم بزنيد تا انعطاف پذير شود.
سپس از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته وسط آن را گود کنيد و در مرکز آن يک عدد فندق درسته قرار داده و گرد کنيد تا فندق کاملا پوشش داده شود.
سپس گلوله ها را در پودر نارگيل بغلتانيد و در يخچال به مدت يک ساعت قرار دهيد تا سفت شود.
منبع:هنرآشپزي،شماره 41
/س