مواد لازم
سينه و ران مرغ از هر کدام/ 1 عدد
نخود فرنگي/ 200 گرم
خامه/ 200 گرم
جوز هندي/ به مقدار لازم
نمک و فلفل /به مقدار لازم
مواد لازم براي دور بشقاب:
سيب زميني آب /ز 1 عدد
برنج سفيد/ 250گرم
چگونگي تهيه:
ابتدا مرغ را آب پز نموده و آنرا بصورت گوشت خورشتي خرد نموده سپس نصف ليوان آب مرغ را اضافه مي کنيم خامه را هم به مواد اضافه مي کنيم. با حرارت ملايم روي اجاق گاز مي گذاريم، سپس نخود فرنگي، نمک، فلفل و جوز هندي را هم به مواد اضافه مي کنيم. بعد از مدت 5 دقيقه غذاي ما آماده شده، غذا را روي بشقاب مي کشيم و سيب زميني آب پز و برنج را دور غذاي خود تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س