جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
احساس پدر شدن
-(2 Body) 
احساس پدر شدن
Visitor 1237
Category: دنياي فن آوري
اگر به تازگي خبردار شـده ايد کـه همسرتـان بـاردار است، حـتـمــاً خـيـلي هـيـجان زده شـده ايـد. شـايـد فـکـر کـنـيـد احسـاسي کـه الان تـجربه مــي کنيد فقط توام با شادي و خـوشبختـي باشد امـا واقـعيت اين است که براي خيلي از مـرداني که براي بار اول مي خـواند پـدر شوند، احساسات ديگري هم است که بايد تجربه کنند.
اگر احساس شوک، هراس، دست پاچگي، و ترس مي کنيد و يا فکر مي کنيد که هنوز آمادگي آنرا نداريد، ناراحت نباشيد، تنها نيستيد و خيلي هاي ديگر هم مثل شما هستند. اين هم مثل هر تغيير عمده ديگر در زندگي، نياز به يکسري اصلاحات و تعديلات خاص دارد. و اگر اين بارداري ناخواسته بوده—که به جرات مي توان گفت نيمي از بارداري ها ناخواسته است—ممکن است احساسات در شما شديدتر هم باشد.
لازم نيست به خاطر داشتن چنين احساسي، احساس گناه يا اضطراب کنيد؛ اين مسئله کاملاً طبيعي است. گرچه نمي توانيد از بروز چنين احساساتي جلوگيري کنيد، اما راه هايي هست که از طريق آن بتوانيد راحتي بيشتري با اين بارداري، تصور پدر شدن و آمادگي هاي لازم براي آن پيدا کنيد.
ممکن است پدر شدن در ابتداي بارداري همسرتان توام با ترس و ترديد باشد. شايد هربار که درمورد آن فکر مي کنيد، بدترين داستان ممکن به ذهنتان مي رسد.
در اينجا به برخي جزئيات و سوالاتي که ممکن است از همان ابتدا به ذهنتان رسوخ کند اشاره مي کنيم و درضمن ايده هايي براي کمک به شما پيشنهاد مي کنيم.

آيا من قدرت نگهداري و مراقب از يک بچه را دارم؟

هيچ کس با علم و دانش اين مسائل به دنيا نمي آيد—نه حتي همسر باردارتان—به همين خاطر است که کلاسهاي مخصوص بچه داري و بارداري وجود دارد. برحسب آنچه در منطقه شما موجود است، مي توانيد در کلاسهاي بارداري شرکت کنيد، حتي وقتي تازه 12 هفته از بارداريتان گذشته است. همچنين در بعضي مناطق کلاسهايي وجود دارد که فقط مخصوص کساني که براي بار اول پدر مي شوند تشکيل شده است.
در بسياري از اين کلاسها، شما ياد مي گيريد چطور پوشک بچه عوض کنيد، بچه را بغل کنيد، به بچه غذا بدهيد و چه بکنيد که بعد از غذا آروغ بزند، بچه را بخوابانيد، صندلي بچه را در ماشين نصب کنيد، و محيط خانه را براي بچه آماده کنيد. همچنين ياد مي گيريد که وقتي به بيمارستان مي رسيد ماشينتان را کجا پارک کنيد، با وضع حمل چطور برخورد کنيد، و وقتي از بيمارستان مي آييد با بچه و همسرتان چطور برخورد کنيد.
در کنار اين آموزش ها، با مردان ديگري هم برخورد کرده و آشنا مي شويد که همان تجربه را از سر مي گذرانند و ممکن است احساساتي مشابه شما داشته باشند. اين مي تواند کمک بزرگي براي شما باشد. پرستاران و آموزش دهنده هاي مراقبت از نوزاد که اين کلاسها را اداره مي کنند، با پدرهايي روبه رو بوده اند که وضعيت رواني و احساسي مشابه شما داشته اند، پس لازم نيست از کمک خواستن از آنها واهمه داشته باشيد يا خجالت بکشيد.

چطور بايد پدر خوبي باشم؟

يادتان باشد اجباري نيست که از عهده همه مسئوليت هاي پدري يکدفعه اي برآييد. در سالهاي اول، بيشتر مسئوليت پدري شامل مهارت هايي مي شود که مي توانيد با تمرين و يادگيري آنها را تقويت کنيد. مي توانيد خيلي از اين مهارت ها را در کلاس هاي مخصوص و ويژه بارداري و بچه دار شدن ياد بگيريد.
اين هم مثل نقش ها مختلف ديگري مي ماند که در زندگي عهده دار مي شويد. وقتي ازدواج کرديد، به طور خودکار نمي دانستيد که چطور شوهر خوبي باشيد. با گذشت زمان در کنار همسرتان آن را آموختيد.
قبل از اينکه بخواهيد براي فرزندتان قانون و مقررات بگذاريد، به او رانندگي ياد بدهيد، راهنماي اخلاقي او شويد، و درمورد انتخاب شغل حمايتش کنيد، زمان بسيار زيادي داريد. همه اين فرصت ها براي آموزش فرزندتان يکي يکي پيش مي آيد و وقتي زمانش برسد، درست مثل يک پيشرفت طبيعي مي ماند. اگر نياز به راهنمايي داشتيد، منابع بسيار زيادي براي شما در جامعه وجود دارد.
صحبت کردن با پدرهاي ديگر و استفاده از تجربيات آنها مي تواند بسيار کمک کننده باشد. اگر احساس مي کنيد مسئله و مشکلي درمورد پدر خودتان داريد که بايد حلش کنيد، ايده بسيار خوبي است که قبل از به دنيا آمدن بچه با کسي در اينباره صحبت کنيد—مثلاً يک مشاور يا يکي از اعضاي خانواده—تا مانعي بر سر راه رابطه تان با فرزندتان ايجاد نکند.

چطور بايد از عهده هزينه هاي اينکار برآيم؟

جاي سوال نيست که غذا دادن، لباس پوشاندن، و آموزش دادن به يک انسان ديگر هزينه هاي بسيار زيادي را برايتان مي تراشد. اما راهکارهايي هست که براي کاهش استرستان درمورد هزينه هاي مالي اين مسئله مي توانيد انجام دهيد.
خوب است که بلافاصله بعد از به دنيا آمدن بچه، برآوردي از هزينه هاي احتمالي خود انجام دهيد. بيمه گذار شما، کارفرمايتان، يا کارفرماي همسرتان مي توانند برآوردي از هزينه ها براي شما انجام دهند. خيلي از اداره ها و شرکت ها وام هاي ويژه اي را براي افرادي با شرايط شما اختصاص مي دهند و مي توانيد در اين رابطه از کارفرماي خود سوال کنيد.
همچنين مي توانيد از يک برنامه ريز مالي براي مديريت مالي راهنمايي بگيريد.
همچنين مي توانيد با والديني که تازه پدر يا مادر شده اند در اين باره صحبت کنيد، از تجربيات آنها استفاده کرده و درمورد هزينه هاي غيرقابل پيشبيني و غيرمنتظره سول کنيد.
مي توانيد يک حساب بانکي باز کنيد و در آن براي هزينه هاي جديد فرزندتان پس انداز کنيد. مي توانيد هر هفته چند هزار تومان را براي خريد پوشک بچه و وسايلي از اين قبيل پس انداز کنيد. روزي که فرزند شما به اين دنيا مي آيد، نياز هاي مالي کوچک و بزرگ او شروع مي شود.
يادتان باشد هزينه هاي زيادي هم براي بارداري همسرتان و نوزاد تازه به دنيا آمده تان هم هست که نيازي نيست پرداخت کنيد. براي مثال، اگر شما و همسرتان تصميم بگيريد که نوزادتان از شير مادر تغذيه کند، مي توانيد هزينه مربوط به خريد شير بچه را در ماه هاي اول پس انداز کنيد. همچنين، خيلي از خانواده ها لباسهاي نوزادي فرزندانشان را به نوزادان تازه به دنيا آمده ديگر مي دهند.

آيا اين انتهاي استقلال من است؟

پدر شدن مساوي پايان فعاليت هاي لذت بخش زندگيتان نيست. درست است ممکن است نتوانيد در چند ماهه اول به اندازه کافي بخوابيد يا براي خودتان وقت داشته باشيد. اما کم کم با بزرگتر شدن بچه فراغت بيشتري پيدا مي کنيد، چون فرزندتان ديگر مي تواند ساعت هاي طولاني تري بخوابد و شما و همسرتان فرصت هايي براي انجام فعاليت هايي که از آن لذت مي بريد، به همراه هم يا به تنهايي، پيدا خواهيد کرد. همچنين، مهم است که در اين دوران دوش به دوش هم کار کنيد، و مسئوليت هاي بچه داري را در کنار هم انجام دهيد.
همچنين به ياد داشته باشيد که در سالهاي اول زندگي، مي توانيد فرزندتان را هم در فعاليت هايتان شرکت دهيد. مثلاً وقتي يک مسابقه فوتبال تماشا مي کنيد يا روزنامه و کتاب مي خوانيد، فرزندتان را مي توانيد کنارتان بنشانيد. حتي مي توانيد فرزندتان را در کالسکه گذاشته و با او به پياده روي برويد.
خيلي خوب است که با کسانيکه آنها هم به تازگي بچه دار شده اند، آشنا شويد. آنها مي توانند تجربياتشان را در اختيار شما گذاشته و از تجربيات شما استفاده کنند.
يادتان باشد خيلي ساده است که تصور کنيد وقتي بچه تان به دنيا مي آيد، همه اوقات فراغتتان را از دست مي دهيد اما بايد تازمانيکه فرزندتان به دنيا مي آيد صبر کنيد تا ببينيد چقدر از بودن کنار او لذت مي بريد.

به دنيا آمدن بچه چه تاثيري بر زندگي زناشويي و جنسي ما خواهد داشت؟

وقتي همسرتان باردار است، تغييرات فيزيکي، هورموني، و احساسي شگرفي در او به وجود مي آيد که مي تواند بر حال و هوا و روحيه هر دوي شما تاثير بگذارد.
کنار آمدن با بدخلقي و دمدمي بودن خيلي سخت است، مهم نيست که دليل آن چه باشد. اما بايد درک و صبر داشته باشيد. هر تغيير هورموني که در زنان باردار به وجود مي آيد، تقريباً در ماه چهارم بارداري تثبيت مي شود. شما مي توانيد به همسرتان کمک کنيد با استرس ناشي از بارداري خيلي خوب کنار آيد.
اگر احساس خوبي نسبت به رابطه با همسرتان نداريد، خوب است که فوراً درمورد آن با او گفتگو کنيد. بسياري از زوج ها اشتباهاً تصور مي کنن که بچه باعث نزديک تر شدن آنها به هم مي شود. اما بچه نمي تواند رابطه اي که در حال فروپاشي است را درست کند—اين وظيفه شما و همسرتان است. و هرچه زودتر مسائل و مشکلات بين خود را حل کنيد، زودتر از پدر يا مادر شدن احساس راحتي خواهيد کرد.
راه هاي مطمئن زيادي براي انجام سکس در طول بارداري وجود دارد، البته به شرط اينکه بارداري همسرتان کاملاً بي خطر از سقط جنين يا وضع حمل زودرس باشد. مي توانيد با پزشکتان، يا پرستار همسرتان در اين رابطه صحبت کنيد و راهنمايي بخواهيد و از خطراتي که مي تواند شما، همسرتان يا نوزاد را تهديد کند، مطلع شويد. از پرسيدن هرگونه سوال خجالت نکشيد چون اين افراد به پاسخ دادن به چنين سوالاتي عادت دارند. در اينجا هم مثل ساير موقعيت هاي بارداري، شما و همسرتان بايد خيلي رک و راست با هم صحبت کنيد.
البته، فقط اينکه انجام سکس در طول دوره بارداري خالي از اشکال است دليل بر اين نيست که شما و همسرتان ميل به انجام آن داريد. در خيلي از زوج ها، ميل جنسي و راحتي در انجام آن در دوره هاي مختلف بارداري تغيير مي کند و هر دوي آنها به اين تغييرات عادت مي کنند. بازهم مي گويم، حتماً بايد باز و رک در اين زمينه با هم گفتگو کنيد.

با وضع حمل چطور کنار بيايم؟

هيچ قانوني نيست که بگويد وقتي بچه از شکم مادر بيرون مي آيد شما بايد آنجا باشيد و او را بگيريد، ناف او را ببريد يا حتي در اتاق زايمان حضور داشته باشيد. درواقع، در کلاس هاي ويژه بچه داري، شما درمورد تکنيک ها کنترل درد آموزش مي بينيد که وقتي همسرتان در حال به دنيا آوردن بچه است، مي توانيد بالاي سر همسرتان بايستيد. اما بهتر است اول با همسرتان در اين رابطه صحبت کنيد و کاري را انجام دهيد که او راحت تر است.
اينکه از غش کردن بترسيد مسئله اي کاملاً عادي و متداول است، اما واقعيت اين است که مردان کمي اين اتفاق برايشان مي افتد. درواقع، خيلي از مردها بعد از مشاهده زايمان مي گويند کمتر از آنچه فکر مي کردند، در عمل خون ديده اند.
مردم مي گيوند که در تولد و به دنيا آوردن بچه همه کارها بر گردن زن است اما شما، بعنوان همسر نقش بسيار مهمي در اين مسئله ايفا مي کنيد. همسر شما به کسي نياز دارد که خواسته ها و نيازهاي او را برآورده کند. مدت زمان زيادي قبل از به دنيا آمدن نوزاد، بايد درمورد کنترل درد، داروها، و درمان با همسرتان صحبت کنيد تا وقتي بچه به دنيا مي آيد خواسته هاي او را برآورده کنيد.

اگر اتفاق بدي بيفتد چه؟

پزشک شما احتمالاً هشدارهايي در رابطه با يکسري اشکالات و مشکلاتي که ممکن است اتفاق بيفتد به شما خواهد داد، به ويژه اگر سن شما و همسرتان بالاتر باشد. همچنين آزمايشات مختلفي از شما و همسرتان گرفته مي شود تا نقوص يا مشکلات احتمالي براي سلامتي نوزاد پيشبيني شود. شنيدن اينها ممکن است وحشتناک باشد.
بله، ممکن است اتفاقات بدي هم بيفتد. اما شما مي توانيد کارهاي زيادي براي کمک کردن به همسرتان—و فرزند هنوز به دنيا نيامده تان—انجام دهيد تا هر دو آنها سالم و سلامت بمانند.

چه کارهايي مي توانيد انجام دهيد؟

همانطور که با همه استرس هاي ناشي از پدر شدن کنار مي آييد، مي توانيد اقداماتي انجام دهيد تا اين تصوير وحشت آور و انتزاعي، برايتان واقعي تر و کنترل پذيرتر شود.
اگر خانواده هاي ديگري را مي شناسيد که تازه بچه دار شده اند، گذراندن وقت با آنها خيلي برايتان مفيد خواهد بود. اما چنين خانواده اي را نمي شناسيد، پزشک همسرتان يا مرکز آموزشهاي بچه داري محل مي تواند به شما کمک کند.
خيلي خوب است که در همه قرار ملاقات هاي پزشکي دوران بارداري همراه همسرتان باشيد. در اين ملاقات ها مي توانيد از پزشک سوالات خود را بپرسيد، اطلاعات بيشتري پيدا کنيد، ضربان قلب بچه را بشنويد و تصوير بچه را در سونوگرافي ببينيد.
همچنين مي تواند به شما براي آماده کردن خانه براي بچه کمک کند. به اين ترتيب، مي توانيد از مهارت هايي که داريد براي مراقبت از نوزاد استفاده کنيد.
به ياد داشته باشيد که اضطراب براي بارداري و پدر شدن درست مثل اضطرابي است که مي تواند درمورد هر موضوع ديگري بر شما غالب شود. مي توانيد از استراتژي هاي مقابله با استرس استفاده کنيد. ورزش، تماشاي فيلم، خواندن کتاب، گوش دادن به موسيقي و از اين قبيل کارها، از جمله اين استراتژي هاست.

صحبت کردن درمورد آن

ارتباط کلامي و گفتگو براي زوج هايي که منتظر به دنيا آمدن بچه هستند، مي تواند مانع بزرگي باشد. حتي قبل از اينکه مادر باردار خود بروز دهد، تغيير و تحولات فيزيکي در او اتفاق مي افتد که همه خاطر نشان مي کند بچه در راه است و زندگي او بايد به کلي تغيير يابد. به همين دليل ممکن است بخواهد خيلي درمورد اين بارداري صحبت کند. اما شما براي اينکه از نظر احساسي و عقلي با اين وضعيت و اين تغيير کنار بياييد به زمان نياز داريد. و ممکن است آمادگي حرف زدن درمورد بچه و بارداري را نداشته باشيد.
اگر اين آمادگي را نداريد، انتخاب هاي زياد ديگري پيش روي شماست. ممکن است صحبت کردن با دوستان، اقوام يا ساير مردهايي که به تازگي پدر شده اند برايتان راحت تر باشد. آنها مي توانند به شما اطمينان خاطر دهند و توصيه ها و پيشنهادات سازنده و مفيدي برايتان داشته باشند.
بسياري از بيمارستانها و مراکز آموزش بچه داري متخصصيني دارند که در صحبت کردن و کار کردن با پدر و مادرهاي جديد بسيار باتجربه هستند.
يادتان باشد که ميليون مرد ميليون ها سال است که مثل شما پدر بودن را تجربه ميکنند. هيچ اکسير جادويي وجود ندارد که بخوريد تا بتوانيد پدر خوبي باشيد و اينکه فقط در دلتان بدانيد که چطور بايد پدر خوبي باشيد، شما را يک پدر نمونه نمي کند. کارهاي زيادي هست که مي توانيد انجام دهيد تا براي پدر شدن آماده شويد. خوشبختانه منابع زيادي در اختيار شماست و مي تواند برايتان کمک کننده باشد. فقط بايد دست دراز کنيد.
منبع:sepehrmag.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image