جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سير قليه(گيلاني)
-(5 Body) 
سير قليه(گيلاني)
Visitor 629
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سير/ نصف پيمانه
روغن يا کره/ 100 گرم
زعفران يا زردچوبه به ميزان لازم
آب /حدود 1/5 ليتر
برنج همراه غذا
برگ سير تازه/ 300 گرم
دارچين-فلفل-نمک به ميزان لازم
مرغ /1 عدد
تخم مرغ/ 4 عدد

چگونگي تهيه:

ابتدا مرغ را با کمي زعفران و کره تفت داده سپس سير را که از قبل خيس کرده ايم به آن اضافه کرده و تفت مي دهيم. سپس آب را به آن مي افزائيم نمک زده و مي گذاريم مرغ نيم پز شود و سير نيز بپزد سپس در ظرف جدا سيرها را نگيني خرد کرده و در کره و زعفران تفت داده سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و مي گذاريم تا کمي خودش را بگيرد سپس دارچين و فلفل و کمي نمک زده و همراه سير؛ سير و تخم مرغ را کاملا سرخ مي مي کنيم و به مخلوط مرغ و سير اضافه مي کنيم. حرارت را کم کرده و مي گذاريم غذا جا بيفتد، اين غذا با برنج سرو شده و در استان گيلان بيشتر استفاده مي شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image