مواد لازم:
سير/ نصف پيمانه
روغن يا کره/ 100 گرم
زعفران يا زردچوبه به ميزان لازم
آب /حدود 1/5 ليتر
برنج همراه غذا
برگ سير تازه/ 300 گرم
دارچين-فلفل-نمک به ميزان لازم
مرغ /1 عدد
تخم مرغ/ 4 عدد
چگونگي تهيه:
ابتدا مرغ را با کمي زعفران و کره تفت داده سپس سير را که از قبل خيس کرده ايم به آن اضافه کرده و تفت مي دهيم. سپس آب را به آن مي افزائيم نمک زده و مي گذاريم مرغ نيم پز شود و سير نيز بپزد سپس در ظرف جدا سيرها را نگيني خرد کرده و در کره و زعفران تفت داده سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و مي گذاريم تا کمي خودش را بگيرد سپس دارچين و فلفل و کمي نمک زده و همراه سير؛ سير و تخم مرغ را کاملا سرخ مي مي کنيم و به مخلوط مرغ و سير اضافه مي کنيم. حرارت را کم کرده و مي گذاريم غذا جا بيفتد، اين غذا با برنج سرو شده و در استان گيلان بيشتر استفاده مي شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ