جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دراچنا (غذاي روسي)
-(0 Body) 
دراچنا (غذاي روسي)
Visitor 647
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

روغن زيتون/ 1 قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده/ 1 دسته
سير خرد شده/ 1 حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده /4 عدد
آرد سبوس دار/ 3 قاشق غذاخوري
شير/ 4 قاشق غذاخوري
خامه زده شده/ دو سوم ليوان
تخم مرغ/ 4 عدد
جعفري خرد شده/ 2 قاشق غذاخوري
کره نرم شده/ 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان کافي

طرز تهيه:

فر را روي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت بگذاريد. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد و پيازچه ها را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد تا زماني که سير و پيازچه ها نرم شوند. در اين هنگام سير و پيازچه ها را در کف يک ظرف سراميکي يا پيرکس که آن را چرب کرده ايد خوب پخش کنيد و گوجه فرنگي ها را هم به صورت لايه اي روي آن بپاشيد. آرد و شير را در کاسه اي ديگر آنقدر بزنيد تا صاف و يکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنيد، سپس با تخم مرغ مخلوط کنيد. مايع را به مخلوط کره و جعفري اضافه کنيد و با نمک و فلفل خوب هم بزنيد. در مرحله بعد تخم مرغ را روي سبزيجات بريزيد و مدت 40 -45 دقيقه در فر بگذاريد، يعني آنقدر که چاقو را در داخل آن فشار مي دهيد آب نداشته باشد. بعد از اينکه خنک شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image