مواد لازم
روغن زيتون/ 1 قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده/ 1 دسته
سير خرد شده/ 1 حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده /4 عدد
آرد سبوس دار/ 3 قاشق غذاخوري
شير/ 4 قاشق غذاخوري
خامه زده شده/ دو سوم ليوان
تخم مرغ/ 4 عدد
جعفري خرد شده/ 2 قاشق غذاخوري
کره نرم شده/ 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان کافي
طرز تهيه:
فر را روي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت بگذاريد. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد و پيازچه ها را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد تا زماني که سير و پيازچه ها نرم شوند. در اين هنگام سير و پيازچه ها را در کف يک ظرف سراميکي يا پيرکس که آن را چرب کرده ايد خوب پخش کنيد و گوجه فرنگي ها را هم به صورت لايه اي روي آن بپاشيد. آرد و شير را در کاسه اي ديگر آنقدر بزنيد تا صاف و يکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنيد، سپس با تخم مرغ مخلوط کنيد. مايع را به مخلوط کره و جعفري اضافه کنيد و با نمک و فلفل خوب هم بزنيد. در مرحله بعد تخم مرغ را روي سبزيجات بريزيد و مدت 40 -45 دقيقه در فر بگذاريد، يعني آنقدر که چاقو را در داخل آن فشار مي دهيد آب نداشته باشد. بعد از اينکه خنک شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س