مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/ 300 گرم
تخم مرغ/3 عدد
جعفري خرد شده/3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه/ به مقدار کافي
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق غذاخوري
روغن/ 1 قاشق مرباخوري
پياز داغ/ 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت را با يک ليوان آب و نمک و زردچوبه به روي حرارت بگذاريد. کمي مانده به پايان پخت رب را اضافه کنيد. جعفري خرد شده را سرخ کنيد. تخم مرغ ها را در ظرفي شکسته و با چنگال بزنيد. روغن را با کمي زردچوبه در ماهي تابه بريزيد. سپس تخم مرغ ها را در روغن بريزيد طوري که کف ماهي تابه را بپوشاند. بعد از اينکه پخته شد روي آن را با مخلوط گوشت و جعفري و پيازداغ به صورت يکنواخت پر کرده و لوله کنيد و در ديس گذاشته و برش داده و تزيين کنيد.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س