مواد لازم:
فيله ماهي/ 400 گرم
خامه ترش/ 200 گرم
ريحان خرد شده/ 2 قاشق غذاخوري
قارچ اسلايس/ 1/5 پيمانه
پياز خرد شده/ 2 حبه
نمک و فلفل به ميزان لازم
ماکاروني/ 2 پيمانه
قرص گوشت يا مرغ/ 1 عدد
روغن زيتون/ 6 قاشق غذاخوري
کره يا مارگارين /40 گرم
آرد/ 1 قاشق غذاخوري
حلقه هاي هويج و کدو جهت دکور به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
ابتدا ماکاروني را با قرص گوشت يا مرغ بگذاريد کمي بپزد سپس آن را در آبکش ريخته و کنار بگذاريد پيازداغ و سير را تفت داده فيله هاي ماهي را خلالي کرده و در آن تفت داده با حرارت تند سپس قارچ را اضافه کنيد و خوب تفت دهيد. سپس آرد را اضافه کرده و خامه ترش را اضافه کنيد و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنيد و بعد از 5 دقيقه در ظرف مورد نظر سرو ريخته و در صورت دلخواه مي توانيد با حلقه هاي کدو و هويج تزئين نماييد و همينطور ريحان خرد شده روي آن بپاشيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ