جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آيا مي دانيد مالک باشگاه وستهام و کورينتيانس برزيل يک ايراني است؟
-(7 Body) 
آيا مي دانيد مالک باشگاه وستهام و کورينتيانس برزيل يک ايراني است؟
Visitor 1128
Category: دنياي فن آوري
با ورود سرمايه به فوتبال، اين ورزش به‌خصوص در دهه 90 شاهد ورود ثروتمنداني بود که با خريد تيم‌هاي بزرگ علاوه بر نشان دادن قدرت خود، با بالا رفتن از پله‌هاي عامه‌پسندي فوتبال و بهره‌گيري از احساسات بي‌پرده هواداران، به بالاترين مدارج سياسي تکيه زدند. در گذشته نزديک، تاپي، برلوسکوني و... نمونه بارز اين مثال بودند، هم‌اکنون نيز شخصي چون آبراموويچ پيشتاز سرمايه‌داران صاحب تيم در عصر جديد است.
با اين حال يک شخص ديگر که تا چند ماه پيش گمنام بود، در آستانه به زير ”کيا جورابچيان“ تاجر ايراني است که ابتدا کورينتيانس را خريد و حالا به وستهام چشم دوخته است. زواياي شخصيتي اين مرد تاکنون به‌طور کامل آشکار نشده است. ماجراي وي و کورينتيانس از پايان سال 2004 شروع شد. اين باشگاه دومين تيم هوادار برزيل است، اما در آن مقطع به‌خاطر مشکلات در پي فروش امتياز خود به يک شخصيت حقيقي بود. ناگهان سر و کله جورابچيان پيدا شد.
او بدون اينکه پيشينه‌اي در فوتبال داشته باشد، اقدام به خريد کورينتيانس نمود. سرمايه وي در باشگاه خرج شده و هم‌اکنون اوضاع به شکلي درآمده که کورينتيانس را رئال‌مادريد آمريکاي‌جنوبي قلمداد مي‌کنند. انباشت ستارگان گرانقيمت و فيش حقوق سرسام‌آور اعضاء تيم، ”کيا“ را يک گام به آرزوي بزرگ خود نزديک‌تر کرده است: در اختيار داشتن بزرگترين باشگاه جهان!هواداران کورينتيانس از ناجي تيم خود تنها يک چيز مي‌دانند: کسي که پيش از حضور در برزيل يک ابرشرکت رسانه‌اي را راهبري کرد. ”کيا“ علاقه‌مند به در اختيار گرفتن يک تيم فوتبال بود. چارت مديريتي کورينتيانس روي قبول وي نظر مساعدي نداشت. در واقع اين شرکت Msi (همان ابرشرکت مذکور) بود که به نحوي اين جريان را ساخت. جورابچيان با مبلغ پيشنهادي خود سران کورينتيانس را اغوا کرد. او رفتار مديريتي شبيه به لاپورتا در پيش گرفته است. مدير بارسلونا به جذب بازيکنان بزرگ، بيشترين هوادار را درکاتالونيا به‌دست آورده است. به هر حال اولين اقدام مرد ايراني خريد ستارگاني چون ته‌وز، آلبرتو، کلبرسون و ”واگنر لاو“ بود. جورابچيان قول داده در آينده با خريدهاي بزرگ بيش از اين مردم را شگفت‌زده خواهد کرد.”کيا“ تا همين جا نيز يک تحول بزرگ در طول تاريخ فوتبال باشگاهي برزيل رقم زده است.
مديران کورينتيانس هنگام مواجه شدن با پيشنهاد جورابچيان ادعا کردند مي‌توانستند دست زد به سينه وي بزنند، اما نمي‌دانستند چه شخص ديگري حاضر به خريد باشگاه بحران‌زده آنها خواهد شد. حضور جورابچيان در کورينتيانس، دريچه اميدي براي اين تيم به‌وجود آورد. هم‌اکنون هواداران مي‌توانند با افتخار نام تيم محبوب خود را به همگان اعلام کنند. جورابچيان بيشتر تابع احساسات خود بوده است. به‌طور مثال وي براي خريد کارلوس ته‌وز، 20 ميليون دلار به بوکاجونيورز پرداخت کرد. رقمي که براي يک بازيکن اهل آمريکاي‌جنوبي جهت انتقالي دورن قاره‌اي کم‌سابقه بوده است. ته‌وز مدت‌ها تحت‌نظر بزرگترين باشگاه‌هاي دنيا بود.
آقاي گل المپيک آتن، چلسي آبراموويچ را نيز خواستار خود مي‌ديد، اما ”کيا“ با پرداخت مبلغ بالا، اولين شوک را به دنياي مديران فوتبال وارد آورد.واکنش برزيلي‌ها جالب توجه بود. آنها از ثروت افسانه‌اي جورابچيان صحبت کرده و مي‌خواستند بدانند او اين همه پول را چگونه به‌دست آورده است. شراکت يک بانک در امور تيمي، موضووع آشنائي به نظر نمي‌رسد، اما جورابچيان در عملي کردن اين آرزو موفق عمل کرد. صحبت‌هاي او در اولين روزهاي به‌ دستگيري ارکان باشگاه جالب توجه بود. او گفت: ”هدف من ساختن يک رئال‌مادريد يا منچستريونايتد براي باشگاه‌هاي برزيل است“.مردي چنين صحبت‌هائي را ايراد نمود که تنها به پولش متکي بوده و بدون گذشته‌اي روشن پاي به اين عرصه گذاشت. ”کيا“ در مقاطعي انگلستان را به‌عنوان وطن دومش برگزيد. او سال‌هاي زيادي را در مرکز لندن گذراند. به گفته خودش، او کار در شرکت رسانه‌اي را به‌عنوان يک کارمنمد جزء شروع کرد. تفحص در مورد گذشته وي جالب توجه به نظر مي‌رسد. ”کيا“ در ايران متولد شد، اما در لندن رشد يافت. جورابچيان براي اولين بار در سال 1999 در رسانه‌هاي بريتانيائي ظاهر شد. وي در آن زمان 80 درصد حق مالکيت روزنامه ”کمرسنت“ چاپ مسکو را عهده‌دار بود. با اين حال خيلي زود سهمش را به ”بريزوفسکي“ (ثروتمندترين و بانفوذترين تاجر روسيه) فروخت. دوستي اين 2 از همان زمان آغاز شد. بريزوفسکي در لندن خانه‌اي زيبا داشت. اين قصر هر روز عصر، محل مذاکرات پنهاني2 سرمايه‌دار بزرگ بود. جورابچيان در ماه فوريه گذشته، مصاحبه‌اي با روزنامه ”لندن تايمز“ انجام داد.
او هرگونه فعاليت اشتراکي با آبراموويچ و بريزوفسکي را تکذيب و اعلام کرد: ”7 سال پيش به‌طور مشترک با آنها به تجارت مي‌پرداختم، اما از آن زمان هيچ رابطه حرفه‌اي بين ما وجود ندارد“.کمتر کسي جمله آخر او را باور مي‌کند. جورابچيان هم‌اکنون در گفت‌وگوهاي مختلف با رسانه‌هاي برزيلي اسرار بيشتري از زندگي خود را افشا مي‌کند.

2 مليت، 2 تاريخ تولد

”کيا“ 2 تاريخ تولد متفاوت دارد. با اين حال هر 2 او را 33 ساله معرفي مي‌کند. وي داراي 2 مليت کانادائي و بريتانيائي است. شرکت رسانه‌اي ”کيا“ او را در انجام خريدهاي بزرگ ياري رسانده است. ماسچه رانو، ته‌وز، آلبرتو، مارينيو، مارسليو، ماتوس، هوگو، دومينگوئز، گوستاونري و اخيراً روجر بازکين سابق بنفيکا مرداني هستند که با پول جورابچيان راهي تيم پرشکوه کورينتيانس شدند. با وجود آنها، رؤياي بزرگ عملي‌تر به نظر مي‌رسد. از اين جمع ”واگنر لاو“ و کلبرسون ستارگان معمولي به نظر مي‌رسند، اما سؤال کليدي اينجاست که کورينتيانس چگونه اين همه ستاره را در نظم تيمي مورد نظر رئيس، مي‌گنجاند.”کيا“ براي اين سؤال پاسخي دارد: ”ما رؤيائي فکر نمي‌کنيم. موضوع اصلي اين نيست که شما چه باشگاه بزرگي هستيد. هر بازيکني در جهان بايد مايل به حضور در کورينتيانس باشد! ما مي‌خواهيم کورينتيانس را به باشگاهي جهاني تبديل کنيم“.
قرارداد شرکت Msi با کورينتيانس 10 ساله است و اين شرکت رقمي در حدود 35 ميليون دلار هزينه مي‌کند. پرداخت ابتدائي 10msi ميليون دلار بود. 51 درصد مبلغ ملي قرارداد در آينده پرداخت خواهد شد و چنانچه باشگاه دچار عدم موفقيت شود مقداري از مبلغ کسر خواهد شد. کار در باشگاه‌هاي آمريکاي‌جنوبي با آنچه در اروپا رايج است، متفاوت خواهد بود. در قاره‌هاي ديگر به جهت کمبود برخي فاکتورها احتياج به واقع‌بيني بيشتري است. کار فردي کمتر نتيجه‌بخش خواهد بود و اينجاست که به ”بريزوفسکي“ نماينده سابق دوماي روسيه و پول‌هاي ناتمامش احتياج است. آيا يک شراکت 2 نفره در پيش خواهد بود؟ مگر يک باشگاه به چه ميزان احتياج به سرمايه دارد؟ ”کيا“ به سازندگي اعتقاد زيادي ندارد. او مخالف شيوه پرورش به قصد فروش است. در آمريکاي‌جنوبي رسم بر اين است که بازيکنان بومي پس از دست‌چين شدن، 2 يا 3 سال در تيم خود درخشيده و براي سرپا ماندن باشگاه به تيم‌هاي اروپائي فروخته مي‌شوند.

پول سياه؟

جورابچيان به مانند ساير رؤساي فوتبالي به اتهام تحصيل پول از راه‌هاي غيرمجاز متهم است. اگر شما 20 ميليون دلار پول سياه در اختيار داشته باشيد و آن را در بانک پس‌انداز کنيد با سؤال روبه‌رو خواهيد شد. مي‌گويند جورابچيان چنين کاري انجام داده است! اين مرد در ادامه سلطه‌طلبي خود بر باشگاه، دستور گران کردن قيمت بليت‌ها را داد، اما اين امر با اعتراض هواداران روبه‌رو شد. يک بار جورابچيان با مبلغ 10 ميليون پوند (حاصل از پول سياه) بازيکني را به خدمت گرفت و به مبلغ 5 ميليون يورو به فروش رساند! آبراموويچ به اين منظور رياست چلسي را برعهده گرفت که در کشورش زير بار اتهامات قرار داشت شايد جورابچيان نيز دليل مشابهي براي عدم سرمايه‌گذاري در انگلستان يا کانادا داشته باشد.”کيا جورابچيان“ رؤياي بزرگتري نيز در سر دارد. شبکه وي قصد دارد رقابت‌هاي ليگ برزيل را تحت پوشش کامل خود درآورد. در آن صورت تلويزيوني که متعلق به جورابچيان است بازي‌هاي تيمي که متعلق به جورابچيان است را به هواداراني که به او علاقه دارند نشان مي‌دهد! عجب تجارت بزرگي! آينده کورينتيانس برخلاف آنچه بعضي‌ها اعتقاد دارند، متعادل نشان مي‌دهد.

جورابچيان، هوادار آرسنال

اخيراً شايعه شده است که ”کيا جورابچيان“ قصد خريد وستهام تيم غرب لندن را دارد. اين مسئله براي او که يک هوادار اصيل آرسنال است کمي عجيب به نظر مي‌رسد. با اين حال دنياي حرفه‌اي امروز با علايق پيشين همخواني ندارد. پيشنهاد وي براي به‌ دستگيري رياست وستهام 75 ميليون يورو است.

دوست نزديک پني زهاوي

”کيا“ با پني زهاوي ابرمدير برنامه‌ها (که هم‌اکنون براي وستهام کار مي‌کند) روابط دوستانه نزديکي دارد. فلسفه جورابچيان براي خريد وستهام قابل دسترس‌ترين گزينه است. سال پيش آرسنال را مي‌خواستم، اما قيمت آنها بالا بود! اگر قيمت آنها را با منچستريونايتد مقايسه کنيد متوجه مي‌شويد بسيار گران هستند. به‌ويژه اينکه آرسنالي‌ها درگير پروژه ورزشگاه جديد بودند. چلسي فروشي نيست، آستون‌ويلا از 78 ميليون پوند صحبت کرد، تاتنهام و نيوکاسل نيز 200 ميليون مي‌خواستند! وستهام تنها گزينه قابل دسترسي بود“.
هواداران وستهام تجربه حضور يک غيرفوتبالي در رأس مديريت تيم را دارند. ”مايکل تبور“ سرمايه‌دار بزرگ، زماني تيم کريکت‌وستهام را در اختيار داشت.

صحبت‌هاي جورابچيان

”کيا“ در مورد خريد وستهام مي‌گويد: ”عوامل بالقوه بسياري در آپتون‌پارک مي‌بينم. خريد وستهام مرا دچار ضرر نخواهد کرد. وستهام يکي از برترين تيم‌هاي جزيره است. وستهام را با هزينه‌اي در حدود 200 ميليون يورو به چنگ خواهم آورد. پروژه خريد را براي فصل آينده عملي خواهم کرد. شايد هم اگر اوضاع به نحو مطلوبي پيش برود در ماه ژانويه باشگاه، متعلق به من خواهد بود“. تري براون مالک فعلي وستهام هر گونه پيشنهادي از طرف جورابچيان را تکذيب مي‌کند. مرد خوشبخت 34 ساله، قصدي براي بازگشت به زادگاهش ندارد. رؤياهاي وي يکي پس از ديگري جنبه عملي به خود مي‌گيرد. اين نه فقط به‌خاطر جيب‌هاي متورم وي که ناشي از ذهن خلاق و روابط تعريف شده‌اش در سطح حرفه‌اي است.
در پايان بايد اضافه کنم کيا جورابچيان هم اکنون مالک باشگاه وستهام يونايتد انگليس است...
منبع: مرکز انجمنهاي تخصصي گنجينه دانش
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image