مواد لازم:
زرده تخم مرغ آبپز/ 2 عدد
پودر قند/ 60 گرم
کره/ 100 گرم
وانيل/ 1/2 قاشق چايخوري
آرد سفيد/ 150 گرم
بادام خرد شده/ 50 گرم
شکر درشت/ 50 گرم
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
مارمالاد يا ژله(دلخواه) /به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
زرده هاي تخم مرغ پخته شده را از الک نرم رد مي کنيم. همراه با کره و پودر قندمخلوط مي کنيم وانيل را اضافه مي نمائيم و آرد خمير فقط با هم مخلوط شود واحتياج به ورز دادن ندارد و خمير را پهن مي نمائيم به قطر نيم سانت قالب مي زنيم و وسط قالب را سوراخ مي کنيم. به تساوي روي شيريني ها زرده تخم مرغ را با برس مي کشيم. بعد مخلوط بادام و شکر را روي شيريني مي پاشيم. و به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر مي پزيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س