مواد لازم:
آرد برنج/ 0/5 ليوان
آرد گندم/ 0/5 ليوان
روغن/ 0/5 ليوان
آب هويج /1 ليوان
شير/ 1 ليوان
شکر/ 1 ليوان
آب/ 1 ليوان
زعفران دم کرده به ميزان لازم
گلاب/ 0/5 ليوان
هل /به ميزان لازم
طرز تهيه:
شکر و آب را روي حرارت گذاشته تا شکر حل شود زعفران و گلاب و هل و شير و آب هويج را به آن اضافه کنيد و حرارت را خاموش کنيد. آرد برنج و آرد گندم را با روغن روي حرارت کم بگذاريد و مدام به هم بزنيد وقتي طلايي شد شهد را به آن اضافه کنيد و مدام به هم بزنيد و حرارت را خيلي کم کنيد تا زماني که حلوا غلظت لازم را پيدا کند. حلوا را در ظرف بريزيد و با لبه قاشقي که از قبل چرب شده تزيين کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ