مواد لازم:
سينه مرغ مکعبي خرد شده/ 300گرم
ذرت/ 200گرم
تره فرنگي/ 50گرم
کرفس رنده شده/ 50گرم
پياز رنده شده/ 50گرم
قارچ رنده شده/ 50گرم
سويا سس /4قاشق غذا خوري
شير/ 1ليوان
فلفل تند/ 2عدد
آرد ذرت/ 5قاشق غذا خوري
نان تست سرخ شده/ 3عدد
کره/ 50 گرم
هويج خرد شده/ 50گرم
خامه/ 50گرم
رشته سوپي/ 100گرم
استاک مرغ/ 2ليتر
چگونگي تهيه:
کره را درون ماهي تابه ريخته پياز را کمي تفت مي دهيم بعد سبزيجات سخت مانند هويج و کرفس را کمي تفت مي دهيم قارچ و تره فرنگي را هم کمي تفت مي دهيم. آرد ذرت و شير را هم اضافه مي کنيم و سويا سس را اضافه مي کنيم. در آخر استاک مرغ را اضافه و در آخر رشته سوپ را اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم کمي جا بيافتد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س