مواد لازم:
بيسکويت پودر شده/ 250گرم
کره آب شده /100گرم
پنير خامه اي /500گرم
شکر قهوه اي/ 110گرم
وانيل/ 1/8قاشق چايخوري
مخلوطي از ادويه ها/ 1قاشق چايخوري
خامه /125گرم
زرده تخم مرغ/ 3عدد
سفيده تخم مرغ/ 2عدد
مواد لازم رويه عسلي:
ساقه دارچين /2عدد
برش پوست ليمو/ 4عدد
عسل/ 120 گرم
آب/ 1قاشق سوپخوري
ژلاتين/ 3/4قاشق چايخوري
چگونگي تهيه:
بيسکويت و کره را با هم مخلوط کرده کف قالبي به ابعاد 23×23 سانتي متر پرس مي کنيم و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم. پنير خامه اي را با هم زن به همراه شکر مي زنيم تا صاف و يکدست شود وانيل و ادويه را اضافه مي کنيم و زرده تخم مرغ ها را دانه دانه به مايه افزوده خوب مخلوط مي کنيم خامه را افزوده سفيده ها را جداگانه مي زنيم تا فرم بگيرد و با مايه مخلوط مي کنيم و در قالب ريخته در فر گرم شده با دماي 160 درجه سانتي گراد به مدت 50 دقيقه مي پزيم و داخل فر با درب نيمه باز خنک مي کنيم و يک شب در يخچال قرار مي دهيم زمان سرو رويه عسلي را روي چيز کيک ريخته و سرو مي کنيم.
طرز تهيه رويه عسلي:همه مواد را با هم مخلوط کرده مي جوشانيم از روي حرارت برداشته مي گذاريم تا سرد شود
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س