مواد لازم:
ميگو/ 250 گرم
گشنيز/ 400 گرم
شنبليله کمي /50 گرم
سيب زميني/ 2 عدد درشت
پياز/ 1 عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه، ادويه به مقدار لازم
روغن/ به مقدار لازم
تمرهندي مقداري (بستگي به ذائقه دارد)
سير/ 5 حبه درشت
آرد سفيد(گندم)/1 تا 2 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
پياز را با مقداري روغن سرخ و سير کوبيده شده را با نمک، فلفل، زردچوبه و ادويه اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. گشنيز و شنبليله که کاملا خرد شده باشد با مواد مذکور سرخ کرده، ميگو را اضافه کرده و سپس سيب زميني که به قطعات متوسط خرد کرده ايم به آن اضافه مي کنيم و درب قابلمه را مي گذاريم تا کمي سيب زميني نرم شود(توجه داشته باشيد که فقط کمي نرم شده و پخته نشود)، تمرهندي که با کمي آب گرم خيس کرده ايم با يک قاشق غذاخوري آرد مخلوط و با استفاده از صافي، صاف کرده و در خورش مي ريزيم به محض جوش آمدن مي گذاريم تا با شعله کم پخته شود. خورشت فوق معمولا با برنج سفيد استفاده مي شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ