مواد لازم:
فيله ماهي/ 400 گرم
سس خردل/2 قاشق چايخوري
سير/ 2 حبه
سرکه قرمز/2 قاشق چايخوري
روغن زيتون/ 4 قاشق غذا خوري
خامه/ 2 پيمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره /40 گرم
خردل/ 1 پيمانه
چگونگي تهيه:
ابتدا ماهي را با روغن زيتون، سس خردل و سرکه قرمز و سير و نمک و فلفل مزه دار کنيد. 30 دقيقه آنها را در تابه چدني با روغن کمي سرخ کنيد. براي تهيه سس کره را آب کرده سس خردل را اضافه کنيد بعد از حدودا 2 دقيقه خامه را افزوده تا کاملا سس يکدست شود. نمک و فلفل را افزوده و هم بزنيد. اين غذا براي 4 نفر تهيه شده است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ