مواد لازم:
ميگوي پاک کرده/ 1
ليموترش/ 1 تا 2 عدد
شير/ 1/2 پيمانه
ماءالشعير/ 1/3 پيمانه+1قاشق سوپخوري
محلول زعفران/ 1 قاشق سوپخوري
سس تند(تاباسکو)/1 قاشق چايخوري
پودر خمير ترش فوري/ 1 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز يا پاپرکيا/ 1/4 قاشق چايخوري
آرد سفيد /1 پيمانه
سفيده تخم مرغ/ 4 عدد
نمک فلفل/ به مقدار لازم
جعفري خرد شده/ 1 قاشق سوپخوري
فيله گوجه فرنگي ريز شده/ 1 قاشق سوپخوري
آرد اضافي/ به ميزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن/ به ميزان لازم
سس تارتار/ 1 و 1/2 پيمانه
چگونگي تهيه:
ابتدا در پشت ميگو شکاف کم عمقي ايجاد کرده روده آنرا خارج نمائيد سپس آنرا شسته و در صافي قرار دهيد ميگوهاي شسته شده را با آبليمو ترش و نمک آغشته نماييد و با دست زيرورو کنيد و براي 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود کليه مواد را غير از سفيده تخم مرغ با مفتول سيمي بزنيد تا مخلوط شود سپس آرد را بتدريج اضافه نماييد تا يکدست شود در ظرفي ديگر سفيده هاي تخم مرغ را با کمي نمک بزنيد تا سفيد و سفت شود سپس با مايه فوق مخلوط نماييد غلظت مايه مانند ماست باشد سپس در ظرفي محتوي مايه گذاشته و براي يکساعت در هواي معمولي(30) درجه استراحت دهيد سپس جعفري و فيله گوجه فرنگي ريز خرد شده را اضافه مخلوط نماييد ابتدا ميگوها را در آرد سفيد غلتانده دم آنرا در دست گرفته در مايه بنيه فرو برده سپس در روغن شناور داغ شده سرخ نماييد و با سبزيجات مورد نظر تزئين و با سس تارتار سرو نماييد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ