مواد لازم:
شير/ 1 پيمانه
روغن حيواني/ يک سوم پيمانه
رازيانه /2 قاشق غذا خوري
شکر/0/5 پيمانه
آرد /3/5 الي 4 پيمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
پکينگ پودر/ 1 قاشق مربا خوري
زعفران دم کرده/ 1 قاشق غذا خوري
روغن/ براي سرخ کردن
طرز تهيه:
بژي يکي از نان شيريني هاي محلي کرمانشاه است معمولا بژي را با روغني بيش از اينکه من دستورش را دادم تهيه و در روغن حيواني هم آن را سرخ مي کنند و ناني مناسب صبحانه و بسيار خوشمزه است رازيانه را با مولينکس خرد کنيد ولي پودر نشود شير و شکر و زعفران دم کرده و رازيانه و روغن را با هم مخلوط کنيد پکينگ پودر را در آرد بريزيد و به هم بزنيد و آنرا در شير بريزيد و آنرا ورز دهيد خمير را در نايلکس بگذاريد تا ور بيايد بعد از چند ساعت از خمير گلوله هاي کوچکي به اندازه گردوي کوچک برداشته و با وردنه پهن کنيد و آنرا لوله کرده در روغن سرخ کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س