جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باقلواي رز
-(2 Body) 
باقلواي رز
Visitor 595
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

روغن مايع / نصف پيمانه
ماست / 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ / 1 عدد
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
نشاسته ذرت / 1 پيمانه
کره / 125 گرم
آرد گندم / به مقدار لازم
مغز گردو نيم کوب شده / 1 پيمانه
پودر نارگيل / 2 قاشق غذاخوري

براي شربت :

شکر / 3 پيمانه
آب / 3 پيمانه
ليمو ترش / نصف يک عدد

طرز تهيه :

براي تهيه خمير ابتدا روغن ، ماست ، زرده تخم مرغ ، جوش شيرين ، نشاسته ، کره و آرد را مخلوط کنيد . از خمير به اندازه گردو جدا کرده به اندازه ي نعلبکي پهن کنيد . از چهار طرف خمير 3 ـ 4 سانتي متر تا مرکز ببريد و وسط آن مغز گردو با پودر نارگيل بريزيد . چهار گوشه را به سمت بيرون تا کنيد و به وسط نزديک کرده و در يک سيني چرب شده بچينيد . فر را از قبل گرم گرم کرده بگذاريد ( 180 درجه سانتيگراد )، تا روي آن طلايي شود . براي شربت باقلوا شکر و آب را بجوشانيد تا غليظ شود . آب ليمو بريزيد و پنج دقيقه ديگر بجوشانيد . باقلوا که خنک شد روي آن شربت ولرم شده بريزيد بعد سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image