مواد لازم :
روغن مايع / نصف پيمانه
ماست / 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ / 1 عدد
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
نشاسته ذرت / 1 پيمانه
کره / 125 گرم
آرد گندم / به مقدار لازم
مغز گردو نيم کوب شده / 1 پيمانه
پودر نارگيل / 2 قاشق غذاخوري
براي شربت :
شکر / 3 پيمانه
آب / 3 پيمانه
ليمو ترش / نصف يک عدد
طرز تهيه :
براي تهيه خمير ابتدا روغن ، ماست ، زرده تخم مرغ ، جوش شيرين ، نشاسته ، کره و آرد را مخلوط کنيد . از خمير به اندازه گردو جدا کرده به اندازه ي نعلبکي پهن کنيد . از چهار طرف خمير 3 ـ 4 سانتي متر تا مرکز ببريد و وسط آن مغز گردو با پودر نارگيل بريزيد . چهار گوشه را به سمت بيرون تا کنيد و به وسط نزديک کرده و در يک سيني چرب شده بچينيد . فر را از قبل گرم گرم کرده بگذاريد ( 180 درجه سانتيگراد )، تا روي آن طلايي شود . براي شربت باقلوا شکر و آب را بجوشانيد تا غليظ شود . آب ليمو بريزيد و پنج دقيقه ديگر بجوشانيد . باقلوا که خنک شد روي آن شربت ولرم شده بريزيد بعد سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ