مواد لازم بريا 4 تا 6 نفر :
اسفناج ريز خرد شده / 1 کيلو
خامه / 1 بسته
پياز متوسط / 3 عدد
زنجبيل رنده شده / نصف قاشق چايخوري
سير رنده شده / 1 قاشق چايخوري
پنيرتوفو / 1 بسته
زردچوبه ، فلفل ، کمي نمک / مقداري
طرز تهيه :
پياز را سرخ کرده ، سير، زنجبيل ، زردچوبه ، فلفل و نمک را اضافه کرده تفت دهيد . اسفناج خرد شده را به مواد اضافه کرده تفت دهيد . پس از خشک شدن آب اسفناج ، کمي آب جوش اضافه کرده بگذاريد کاملا له شود .
سپس مقداري خامه اضافه کرده مخلوط کنيد . سپس پنير را ريخته حرارت را کم کنيد و بگذاريد دم بکشد . بعد از اينکه جا افتاد مواد را دو طرف سطح کشيده روي آن با خامه حالت هلالي ايجاد کنيد . وسط آن را مي توانيد چند تکه پنير بريزيد و سرو کنيد .
نکته :
1ـ مي توانيد به جاي پنير توفو از پنير کورد ( druc) استفاده کرد .
2 ـ توجه داشته باشيد اين مواد نبايد زياد خشک شوند .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ