جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پالک پنير
-(7 Body) 
پالک پنير
Visitor 761
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم بريا 4 تا 6 نفر :

اسفناج ريز خرد شده / 1 کيلو
خامه / 1 بسته
پياز متوسط / 3 عدد
زنجبيل رنده شده / نصف قاشق چايخوري
سير رنده شده / 1 قاشق چايخوري
پنيرتوفو / 1 بسته
زردچوبه ، فلفل ، کمي نمک / مقداري

طرز تهيه :

پياز را سرخ کرده ، سير، زنجبيل ، زردچوبه ، فلفل و نمک را اضافه کرده تفت دهيد . اسفناج خرد شده را به مواد اضافه کرده تفت دهيد . پس از خشک شدن آب اسفناج ، کمي آب جوش اضافه کرده بگذاريد کاملا له شود .
سپس مقداري خامه اضافه کرده مخلوط کنيد . سپس پنير را ريخته حرارت را کم کنيد و بگذاريد دم بکشد . بعد از اينکه جا افتاد مواد را دو طرف سطح کشيده روي آن با خامه حالت هلالي ايجاد کنيد . وسط آن را مي توانيد چند تکه پنير بريزيد و سرو کنيد .

نکته :

1ـ مي توانيد به جاي پنير توفو از پنير کورد ( druc) استفاده کرد .
2 ـ توجه داشته باشيد اين مواد نبايد زياد خشک شوند .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image