مواد لازم:
ساق مرغ:8 عدد
قارچ:200 گرم
فلفل دلمه اي:يک عدد
پيازچه :دو ساقه
پنير پيتزا:8 ورق
پودر زعفران:نصف قاشق چايخوري
آبليموتازه:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:به مقدارلازم
ورقه آلومينيوم:به مقدارلازم
ساق پرشده مرغ يک غذاي خوشمزه کانادايي است که امروز در وبلاگ گروه آشپزي طرز تهيه آن را براي شما دوست داران آشپزي شرح مي دهم.
طرز تهيه:
ساق ها را بدون استخوان کرده سپس نمک و فلفل روي ساقها زده آبليمو و زعفران را روي آن ماليده و پيازچه ها را ورقه ورقه کرده و کمي داخل ساق مرغ مي گذاريد. قارچ را ريشه ريشه کرده و تفت دهيد و به همراه فلفل دلمه اي خلال شده را داخل ساق ها مي گذاريم و ساقها را رول مي نماييم.ساقهاي رول شده مرغ را در داخل ورقه آلومينيوم پيچيده و در ظرف مي چينيم کمي آب جوش در ظرف ريخته و ظرف را داخل فر با حرارت 225 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرارمي دهيم. 35 دقيقه بعد ساقها را از فر بيرون آورده و از ورقه هاي آلومينيوم خارج کنيد.
روش اول: سپس روي ساقها ورقه هاي پنير پيتزا را قرارداده آنها را داخل يک سيني که قبلا چرب کرده ايد گذاشته و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.
روش دوم: بعد از اينکه ساقها را از ورقه آلومينيومي خارج کرديد آنها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود و بعد پنير پيتزاي ورقه اي را روي آن پيچيده به مدت 10 دقيقه درفرمي گذاريم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س