جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساق پرشده مرغ (کانادايي)
-(3 Body) 
ساق پرشده مرغ (کانادايي)
Visitor 576
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

ساق مرغ:8 عدد
قارچ:200 گرم
فلفل دلمه اي:يک عدد
پيازچه :دو ساقه
پنير پيتزا:8 ورق
پودر زعفران:نصف قاشق چايخوري
آبليموتازه:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:به مقدارلازم
ورقه آلومينيوم:به مقدارلازم
ساق پرشده مرغ يک غذاي خوشمزه کانادايي است که امروز در وبلاگ گروه آشپزي طرز تهيه آن را براي شما دوست داران آشپزي شرح مي دهم.

طرز تهيه:

ساق ها را بدون استخوان کرده سپس نمک و فلفل روي ساقها زده آبليمو و زعفران را روي آن ماليده و پيازچه ها را ورقه ورقه کرده و کمي داخل ساق مرغ مي گذاريد. قارچ را ريشه ريشه کرده و تفت دهيد و به همراه فلفل دلمه اي خلال شده را داخل ساق ها مي گذاريم و ساقها را رول مي نماييم.ساقهاي رول شده مرغ را در داخل ورقه آلومينيوم پيچيده و در ظرف مي چينيم کمي آب جوش در ظرف ريخته و ظرف را داخل فر با حرارت 225 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرارمي دهيم. 35 دقيقه بعد ساقها را از فر بيرون آورده و از ورقه هاي آلومينيوم خارج کنيد.
روش اول: سپس روي ساقها ورقه هاي پنير پيتزا را قرارداده آنها را داخل يک سيني که قبلا چرب کرده ايد گذاشته و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.
روش دوم: بعد از اينکه ساقها را از ورقه آلومينيومي خارج کرديد آنها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود و بعد پنير پيتزاي ورقه اي را روي آن پيچيده به مدت 10 دقيقه درفرمي گذاريم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image