مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500گرم
آردنخودچي: 3قاشق غذاخوري
تخم مرغ: 3عدد
روغن: 3قاشق غذاخوري
قيصي: 100 گرم
قارچ: 250 گرم
پياز رنده شده: 3 قاشق غذاخوري
هويج آب پزشده: 3 عدد
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
زرشک: 2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرزتهيه:
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه مي کنيم سپس با يک قاشق غذاخوري روغن آن را تفت مي دهيم تا آب آن کشيده شود. گوشت را با پياز، آرد نخودچي ، تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کرده خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا کند. بعد يک ورق کاغذ روغني را روي ميز پهن کرده و گوشت را به قطر2سانتي متر روي کاغذ پهن مي کنيم و سپس قارچ را طوري روي گوشت قرار مي دهيم که يک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد قيسي را شسته و آن را به صورت خلال خرد مي کنيم. بعد با زرشک شسته و کمي تفت داده شده روي قارچ مي ريزيم . هويج ها را در وسط آن قرار مي دهيم و گوشت را به وسيله کاغذ به صورت رولت لوله مي کنيم. بعد در روغن داغ شده دورتا دورآن را سرخ مي کنيم و رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و با 2 فنجان آب مي گذاريم رولت پخته شود و سس آن تقريبا غليظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده وآن را در ديس قرار مي دهيم با سبزيجات تزيين مي کنيم.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س