جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت گوشت با قارچ
-(7 Body) 
رولت گوشت با قارچ
Visitor 540
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500گرم
آردنخودچي: 3قاشق غذاخوري
تخم مرغ: 3عدد
روغن: 3قاشق غذاخوري
قيصي: 100 گرم
قارچ: 250 گرم
پياز رنده شده: 3 قاشق غذاخوري
هويج آب پزشده: 3 عدد
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
زرشک: 2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرزتهيه:

قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه مي کنيم سپس با يک قاشق غذاخوري روغن آن را تفت مي دهيم تا آب آن کشيده شود. گوشت را با پياز، آرد نخودچي ، تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کرده خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا کند. بعد يک ورق کاغذ روغني را روي ميز پهن کرده و گوشت را به قطر2سانتي متر روي کاغذ پهن مي کنيم و سپس قارچ را طوري روي گوشت قرار مي دهيم که يک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد قيسي را شسته و آن را به صورت خلال خرد مي کنيم. بعد با زرشک شسته و کمي تفت داده شده روي قارچ مي ريزيم . هويج ها را در وسط آن قرار مي دهيم و گوشت را به وسيله کاغذ به صورت رولت لوله مي کنيم. بعد در روغن داغ شده دورتا دورآن را سرخ مي کنيم و رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و با 2 فنجان آب مي گذاريم رولت پخته شود و سس آن تقريبا غليظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده وآن را در ديس قرار مي دهيم با سبزيجات تزيين مي کنيم.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image