مواد لازم:
سيب زميني: 2عدد
هويج : 2عدد کوچک
فلفل دلمه اي: يک عدد (اگررنگي باشدبهتراست)
پياز :2عدد متوسط يا يک عدد خيلي بزرگ
گوجه فرنگي: 4عدد متوسط
بادنجان: 2عدد
کدو: 2عدد متوسط
ادويه شامل نمک فلفل سياه دارچين : به مقدارکم
آويشن: به صورت دلخواه
ذرت : به صورت دلخواه
طرز تهيه:
مواد لازم براي تهيه اين غذا اجباري نيست شما مي توانيد موادي را که دوست داريد به آن اضافه يا ازآن کم کنيد پيازها راخرد کرده در يک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ مي کنيد. پس از آنکه پيازها مقداري در روغن پخت، سيب زميني ها را ريزخرد کرده در آن بريزيد. درب قابلمه را بسته هويج را شسته و خرد کنيد همچنين فلفل دلمه اي را، سپس اين دو را به مخلوط اضافه کرده درقابلمه را ببنديد. به سراغ کدو و بادنجان رفته آنها را حلقه حلقه کنيد اين کار را به آرامي انجام دهيد تا مقداري مواد جديد داخل قابلمه پخته شود سپس اين دو را نيز اضافه کرده پس از5 دقيقه ديگر که درب قابلمه را گذاشتيد گوجه ها راخرد کرده درون قابلمه بريزيد نمک بزنيد و درب قابلمه را به مدت 15تا20 دقيقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در اين فاصله آن را هم بزنيد تا ته نگيرد غذا آماده سرو مي باشد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س