موادلازم:
استاک مرغ (آب مرغ):1ليتر
پياز خلال شده:550گرم
روغن مايع:50گرم
سس بشامل رقيق (سس سفيد):1ليوان
پنير پيتزا رنده شده:150گرم
سس سويا:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:به مقدار لازم
برگ بو (درصورت موجود بودن):2عدد
آبليمو:2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پيازها را درقابلمه ريخته حرارت مي دهيم تا نرم شود. سپس سس سويا، نمک و فلفل اضافه مي نماييم. استاک مرغ و سس بشامل رقيق را به همراه برگ بو اضافه مي کنيم و مي گذاريم 20 تا 25دقيقه با شعله ملايم جا بيفتد (توجه کنيد که اين سوپ به دليل آرد سس بشامل سريع سر مي رود) سپس برگ بوها را خارج کرده و آبليمو اضافه مي کنيم. پنيررا در سوپ ريخته و پنج دقيقه ديگر حرارت مي دهيم. سوپ حاضر است گواراي وجود اين سوپ را مي توانيد با تکه هاي نان تست که در کره سرخ شده است سرو نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س