جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ پياز فرانسوي
-(6 Body) 
سوپ پياز فرانسوي
Visitor 593
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

استاک مرغ (آب مرغ):1ليتر
پياز خلال شده:550گرم
روغن مايع:50گرم
سس بشامل رقيق (سس سفيد):1ليوان
پنير پيتزا رنده شده:150گرم
سس سويا:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:به مقدار لازم
برگ بو (درصورت موجود بودن):2عدد
آبليمو:2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

پيازها را درقابلمه ريخته حرارت مي دهيم تا نرم شود. سپس سس سويا، نمک و فلفل اضافه مي نماييم. استاک مرغ و سس بشامل رقيق را به همراه برگ بو اضافه مي کنيم و مي گذاريم 20 تا 25دقيقه با شعله ملايم جا بيفتد (توجه کنيد که اين سوپ به دليل آرد سس بشامل سريع سر مي رود) سپس برگ بوها را خارج کرده و آبليمو اضافه مي کنيم. پنيررا در سوپ ريخته و پنج دقيقه ديگر حرارت مي دهيم. سوپ حاضر است گواراي وجود اين سوپ را مي توانيد با تکه هاي نان تست که در کره سرخ شده است سرو نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image