جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دراچنا (غذاي روسي)
-(1 Body) 
دراچنا (غذاي روسي)
Visitor 555
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

روغن زيتون:يک قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده:يک دسته
سير خرد شده:يک حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده:4عدد
آرد سبوس دار:3قاشق غذاخوري
شير :4قاشق غذاخوري
خامه زده شده:دو سوم ليوان
تخم مرغ:4عدد
جعفري خردشده:2قاشق غذاخوري
کره نرم شده:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه:به ميزان کافي

طرز تهيه:

فر را روي180درجه سانتي گراد يا350درجه فارنهايت بگذاريد. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد و پيازچه ها را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد تا زماني که سير و پيازچه نرم شوند. در اين هنگام سير و پيازچه ها را در کف يک ظرف سراميکي يا پيرکس که آن را چرب کرده ايد خوب پخش کنيد و گوجه فرنگي ها را هم به صورت لايه اي روي آن بپاشيد.آرد و شير را در کاسه اي ديگر آنقدر بزنيد تا يکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنيد، سپس با تخم مرغ ها مخلوط کنيد. مايع را به مخلوط کره و جعفري اضافه کنيد و با نمک و فلفل خوب هم بزنيد. در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روي سبزيجات بريزيد و مدت 40الي45دقيقه در فر بگذاريد، يعني آنقدر که وقتي چاقو را داخل آن فشارمي دهيد آب نداشته باشد. بعد از اين که خنک شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image