مواد لازم:
روغن زيتون:يک قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده:يک دسته
سير خرد شده:يک حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده:4عدد
آرد سبوس دار:3قاشق غذاخوري
شير :4قاشق غذاخوري
خامه زده شده:دو سوم ليوان
تخم مرغ:4عدد
جعفري خردشده:2قاشق غذاخوري
کره نرم شده:2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه:به ميزان کافي
طرز تهيه:
فر را روي180درجه سانتي گراد يا350درجه فارنهايت بگذاريد. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد و پيازچه ها را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد تا زماني که سير و پيازچه نرم شوند. در اين هنگام سير و پيازچه ها را در کف يک ظرف سراميکي يا پيرکس که آن را چرب کرده ايد خوب پخش کنيد و گوجه فرنگي ها را هم به صورت لايه اي روي آن بپاشيد.آرد و شير را در کاسه اي ديگر آنقدر بزنيد تا يکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنيد، سپس با تخم مرغ ها مخلوط کنيد. مايع را به مخلوط کره و جعفري اضافه کنيد و با نمک و فلفل خوب هم بزنيد. در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روي سبزيجات بريزيد و مدت 40الي45دقيقه در فر بگذاريد، يعني آنقدر که وقتي چاقو را داخل آن فشارمي دهيد آب نداشته باشد. بعد از اين که خنک شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س