مواد لازم:
سيب زميني:1کيلو
پياز بزرگ:1عدد
گوجه فرنگي بزرگ:3عدد
روغن زيتون :به ميزان دلخواه
نمک و فلفل:به ميزان دلخواه
پونه و ريحان تازه:به ميزان دلخواه
فلفل سبز تند:به ميزان دلخواه
دستور العمل تهيه:
سيب زميني ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد مي کنيم. آنها را در يک ماهيتابه ريخته و روي آن را با آب مي پوشانيم، سپس مقداري نمک به آن افزوده تا آب جوش آيد، حرارت را کم کرده و به مدت20دقيقه مي گذاريم تا سيب زميني ها پخته شوند. گوجه فرنگي ها و پياز را به قطعات کوچک خرد کرده و در يک ظرف بزرگ آنها را با سيب زميني مخلوط مي کنيم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوري روغن زيتون، قاشق غذاخوري ريحان و پونه به سالاد اضافه مي کنيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س