مواد لازم:
کدو قلمي سبز: دوعدد بزرگ
بادنجان:يک عدد بزرگ
گوجه:3الي4عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز يا سبز:يک عدد بزرگ
پيازسفيد:يک عدد متوسط
سير:نصف حبه
ريحان:چند پر(به صورت سالم و خرد شده)
پودر آويشن، سرکه سفيد:به ميزان دلخواه
پنير پيتزا يا پنير پارميزان رنده شده:4قاشق غذاخوري
طرز پخت:
پياز را درشت خرد کرده و روي آتش تند تا 3 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن تکه هاي فلفل دلمه اي قرمزيا سبز را که به همان درشتي خرد کرده ايد به آن بيفزاييد و شعله را همچنان زياد نگه داريد. براي جلوگيري از ته گرفتن مواد، ميزان روغن را به اندازه اي تنظيم کنيد که کف ماهيتابه درتمام نقاط به اندازه کافي روغن داشته باشد. پس از3 دقيقه ديگر، اول نصف حبه سير را ريز خرد کرده و درماهيتابه به اندازه 1يا2 دقيقه تفت دهيد و سپس بادنجان و کدو را که از عرض به شکل مورب و کاملا قطور (حداقل2 سانتي متر) بريده ايد اضافه کنيد. بادنجان و کدو تقريبا10 تا 15 دقيقه به زمان نياز دارند تا نسبتا پخته شود، اگرديديد درطي اين مدت غذا در حال ته گرفتن است شعله اجاق را فقط کمي پايين بکشيد، اما مراقب باشيد خوراک آب نياندازد، چون همه اين سبزيجات بايد به خوبي سرخ شوند و اگر در آب خودشان پخته شوند راتاتويي شما مزه اصلي خود را نخواهد داد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س