موادلازم:
نارنگي پوست کنده: 1فنجان
پرتقال پوست کنده: 1فنجان
موزحلقه شده : 1فنجان
آناناس خردشده: 1فنجان
خلال بادام: 100گرم
گردوي تازه پوست کنده: 150گرم
پودر نارگيل: 100گرم
خامه: 300گرم
پودرقند: 150گرم
عرق بهارنارنج:1قاشق سوپخوري
طرزتهيه:
خامه وپودر قند راخوب مي زنيم تا فرم بگيرد.دريک کاسه پودر نارگيل،نارنگي،پرتقال،موز،آناناس،خلال بادام،گردوي خرد شده را همراه عرق بهارنارنج مخلوط کرده بطوريکه ميوه ها له نشوند وخامه فرم گرفته رابه آن اضافه مي کنيم وبه آرامي هم مي زنيم يک پيمانه درهرظرف پايه دار ريخته و با کمي پودر پسته روي آن را تزيين مي کنيم.براي زيباترشدن،نارنگي وپرتقالها رادانه دانه پوست کنده وازوسط هرقاچ رابه دوقسمت تقسيم مي کنيم.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س