مواد لازم براي 6 عدد مافين بزرگ
کره پاستوريزه کم چرب: يک دوم پيمانه (70 گرم)
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سبوس دار: يک و يک دوم پيمانه (150 گرم)
شير نارگيل: 1 پيمانه سر خالي (120 ميلي گرم)
بيکينگ پودر: يک و يک دوم قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
کشمش: 2 قاشق چايخوري
خرماي خشک: 70 گرم
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
فر را با حرارت 190 درجه سانتي گراد يا 380 درجه فارنهايت تنظيم و روشن کنيد . در ظرف جداگانه اي کره، تخم مرغ، شيرنارگيل و خرماي خشک را با هم مخلوط نماييد؛ سپس آرد، بيکينگ پودر، دارچين و نمک را به خمير فراهم شده، اضافه کنيد و مخلوظ را کاملا به هم بزنيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. کشمش را به خمير بيفزاييد و قالب هاي کوچک کيک يا قالب مافين را با مقداري کره آغشته نماييد. خمير را در قالب ها بريزيد و به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا روي مافين طلايي رنگ شود.
اين کيک را به صورت سرد سرو کنيد. مي توانيد اين نوع شيريني را در فريزر نگه داري کنيد.
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامت 31/خ