مواد لازم:
آرد: 7قاشق غذاخوري
کره:100گرم
شيرخشک: 1ليوان
آب: 5ليوان
شکر: 1 و 1/4 ليوان
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
وانيل: کمي
بيسکويت ساده: 1بسته
طرزتهيه:
شيرخشک رادرظرفي ريخته، آب، شکر، آرد، تخم مرغ و وانيل را به آن اضافه کرده خوب هم مي زنيم. کره را در ماهيتابه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به آن اضافه کرده و روي حرارت ملايم به مدت 5الي 7دقيقه هم مي زنيم تا کمي غليظ شود. مواد را کنار مي گذاريم. ظرف پيرکسي راچرب کرده وکف آن بيسکويت مي چينيم. بطوريکه تمام سطح ظرف رابپوشاند. مواد بدست آمده را روي بيسکويت ها ريخته بطوريکه تمام سطح بيسکويت ها را به طوريکنواخت بپوشاند. بقيه بيسکويت هاي باقي مانده را نرم کرده روي مواد مي پاشيم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روي بيسکويت هاي نرم شده کمي کشمش مي ريزيم. ظرف دسر را به مدت3ساعت دريخچال مي گذاريم تا ببندد و
آماده مصرف شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س