جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسرسيب
-(1 Body) 
دسرسيب
Visitor 672
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سيب درشت: 6 عدد
سرکه: 1قاشق غذاخوري(براي سياه نشدن سيب ها)
آب: به ميزان لازم براي پختن
خامه وپودرقندفرم گرفته: 300گرم(پودرقند150گرم)
کمپوت گيلاس: 12عدد
عرق بيدمشک: 1قاشق غذاخوري
شکر:مقداري براي کمپوت

طرزتهيه:

خامه را آنقدربا پودرقند مي زنيم تا فرم بگيرد. سيب ها را پوست کنده و داخل آن را به آرامي خالي مي کنيم. سپس با کمي آب و سرکه مي پزيم تا کمي پخته شده و سياه نشود. آب و شکر را کمپوت مي کنيم و24ساعت سيب ها را درآن مي اندازيم تا با عرق بيدمشک خوش عطر و کمي شيرين مزه شود. بعد از24ساعت سيب ها را ازآب کمپوت غليظ بيرون آورده وهرکدام را در يک بشقاب چيده و داخل آنرا با خامه فرم گرفته پرمي کنيم و يک کمپوت گيلاس براي تزيين روي آن قرارداده و دورتا دور آن را با خامه زعفراني تزيين مي کنيم.
توجه: خامه زعفراني(خامه فرم گرفته شده است که کمي زعفران غليظ با آن مخلوط کرده ايم).همچنين مي توانيم با شکلات رنده شده روي آن را کاملا بپوشانيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image