مواد لازم :
خامه فرم گرفته 500گرم
بستني وانيلي 500گرم
گردو100گرم
پودر ژلاتين 15گرم
شکر 100گرم
کاکائو 20گرم
پودر نارگيل 40گرم
موز 2عدد
آناناس 50گرم
زرده تخم مرغ شيرين شده 2عدد
طرزتهيه:
پودر ژلاتين را با يک قاشق غذاخوري شکر و 4 قاشق چايخوري آب مخلوط کرده به صورت بن ماري ( حرارت غير مستقيم) مخلوط کنيد. زرده تخم مرغ را با 2 قاشق غذاخوري پودر قند شيرين کرده مقدار کمي وانيل به آن اضافه کنيد. گردوي خردشده، نارگيل ، موز، آناناس نگيني شده را هم اضافه کرده، مخلوط کنيد. در ظرف ديگري ژلاتين محلول را با باقيمانده ي شکر و کاکائو مخلوط کرده و به مخلوط بستني اضافه کنيد، مواد بستني را در بستني خوري ريخته و مدت 5 تا 6 ساعت در فريزر بگذاريد و با مواد مياني به دلخواه تزئين کنيد.
نکته:
1-انرژي کل اين دستور 4147کيلوکالري ميباشد35درصد آن از کربوهيدرات،5 درصد آن از پروتئين و 60درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2- درصورت تمايل ميتوانيد کاکائو را حذف نماييد.
3- در صورت تمايل ميتوانيد مواد اين بستني را بعد از آماده شدن در قالب فلزي که در نايلون قرار داده بريزيد،سپس در فريزر قرار داده و بعد از اين که خود را گرفت از قالب جدا کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ