مواد لازم:
کاکائو:1قاشق مرباخوري
شير:1ليوان
پودر قند:1قاشق غذا خوري سرپر
زرده تخم مرغ:4عدد
خامه:200گرم
شکر:نصف پيمانه
ورقه ژلاتين ضخيم:3ورق اگر نازک بود شش ورق
طرز تهيه:
ابتدا زرده تخم مرغ را مي زنيم از درجه يواش شروع کرده تا درجه سريع سپس آرام آرام شکررا اضافه مي کنيم تا کرم رنگ شود.سپس در ظرف ديگري خامه را با خاک قند مي زنيم سپس کاکائو را در شير حل مي کنيم بعد شير را به مايه اوليه اضافه مي کنيم و هم مي زنيم سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه هاي ژلاتين راکه قبلا در نصف پيمانه آبجوش حل کرده ايم اضافه مي کنيم و ته قالب را با کره چرب مي کنيم و همه مواد بالا را که با هم زده ايم داخل قالب مي ريزيم و در فريزرمي گذاريم تا ببندد به مدت يک ساعت ونيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س