موادلازم براي 3 تا 4 نفر:
مرغ 1عدد،خردشده
برنج 3 پيمانه
پياز 1 عدد،خرد شده
پودر زنجبيل 1 قاشق چايخوري
فلفل قزمز نصف قاشق چايخوري
سير يک چهارم قاشق سوپخوري رنده شده
زرد چوبه
ماست 3 قاشق سوپخوري
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
پودر کاري نصف قاشق سوپخوري
محلول زعفران يک چهارم پيمانه
دارچين نصف قاشق سوپخوري
ميخک نصف قاشق سوپخوري
فلفل سياه نصف قاشق سوپخوري
پودر هل نصف قاشق سوپخورينمک يک قاشق سوپخوري
سيب زميني سرخ شده 2 عدد،حلقه اي
بادنجان 2 عددحلقه و سرخ شده
طرز تهيه:
1ـ مرغ را با ماست به مدت 3 ساعت بخوابانيد. پياز و سير را با روغن تفت داده، سپس تکه هاي مرغ را به همراه ماست اضافه کنيد.
2ـ بعد از تبخير شدن آب مرغ، نمک،پودر زنجبيل، فلفل قرمز،زردچوبه، کاري، آبليمو، دارچين، ميخک، فلفل سياه و پودر هل را اضافه کنيد.
3ـ بعد از تفت دادن مرغ به مدت 2 دقيقه، يک ليوان آب جوش به مواد اضافه کرده و حرارت آن را کم کرده و بگذاريد مرغ به مدت يک ساعت پخته شود(آب به يک سوم برسد).
4ـ برنج شسته شده را اضافه کرده و با يک بند انگشت آب روي برنج مقداري کره غذا را روي حرارت ملايم دم کنيد.
5ـ غذا را در ظرف مناسب کشيده و بادنجان و سيب زميني تزيين کنيد.
نکته: انرژي اين غذا 2600کيلوکالري مي باشد که درصد آن از پروتئين، 23درصد آن از کربوهيدرات و 25درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س