جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته کاري
-(3 Body) 
کوفته کاري
Visitor 567
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي4 نفر :

گوشت چرخ کرده 300گرم
پودر کاري 3 قاشق غذاخوري
پياز 1عدد متوسط رنده شده
ريحان 3 قاشق عذاخوري،خرد شده
روغن 2 قاشق غذاخوري
آرد سفيد 1 قاشق غذاخوري
خامه نصف پيمانه
بادام بدون پوست 65عدد
چاشني به ميزان دلخواه (آبليمو يا آب نارنج)
نارنج به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

1-گوشت چرخ کرده ، پياز، فلفل ، ريحان خردشده و دو قاشق پودر کاري را با مخلوط کرده و آن را به هشت قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را گلوله کنيد. هر کدام از گلوله ها بايد به اندازه يک نارنگي کوچک در آيد.
2- روغن را در ظرفي داغ کرده و کوفته ها را سرخ کنيد.
3- کوفته ها را از روغن بيرون آورده ، 1 قاشق آرد را در همان روغن تفت داده و خامه رقيق شده را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا بجوش آيد.
4- بادام ها و کوفته ها را به خامه در حال جوش اضافه کنيد و حرارت را ملايم کرده اجازه دهيد با هم پخته شده و جا بيفتد.
5- پس از برداشتن کوفته از روي حرارت چاشني دلخواه را به آن اضافه کرده و هم بزنيد.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 1050کيلو کالري مي باشدکه 6درصد آن از کربو هيدرات،22درصد آن از پروتئين و 72درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2- کوفته کاري را هم با برنج و هم با نان ميتوانيد سرو کنيد.
3- ميزان استفاده از کاري را ميتوانيد به دلخواه کم يا زياد کنيد ولي مزه کاري در آن غالب باشد.
4- منظور از خامه رقيق شده يک ليوان شير مخلوط با دو قاشق غذا خوري سفت است.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image