مواد لازم براي4 نفر :
گوشت چرخ کرده 300گرم
پودر کاري 3 قاشق غذاخوري
پياز 1عدد متوسط رنده شده
ريحان 3 قاشق عذاخوري،خرد شده
روغن 2 قاشق غذاخوري
آرد سفيد 1 قاشق غذاخوري
خامه نصف پيمانه
بادام بدون پوست 65عدد
چاشني به ميزان دلخواه (آبليمو يا آب نارنج)
نارنج به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
1-گوشت چرخ کرده ، پياز، فلفل ، ريحان خردشده و دو قاشق پودر کاري را با مخلوط کرده و آن را به هشت قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را گلوله کنيد. هر کدام از گلوله ها بايد به اندازه يک نارنگي کوچک در آيد.
2- روغن را در ظرفي داغ کرده و کوفته ها را سرخ کنيد.
3- کوفته ها را از روغن بيرون آورده ، 1 قاشق آرد را در همان روغن تفت داده و خامه رقيق شده را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا بجوش آيد.
4- بادام ها و کوفته ها را به خامه در حال جوش اضافه کنيد و حرارت را ملايم کرده اجازه دهيد با هم پخته شده و جا بيفتد.
5- پس از برداشتن کوفته از روي حرارت چاشني دلخواه را به آن اضافه کرده و هم بزنيد.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 1050کيلو کالري مي باشدکه 6درصد آن از کربو هيدرات،22درصد آن از پروتئين و 72درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2- کوفته کاري را هم با برنج و هم با نان ميتوانيد سرو کنيد.
3- ميزان استفاده از کاري را ميتوانيد به دلخواه کم يا زياد کنيد ولي مزه کاري در آن غالب باشد.
4- منظور از خامه رقيق شده يک ليوان شير مخلوط با دو قاشق غذا خوري سفت است.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ