جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پف پف کاراملي
-(5 Body) 
پف پف کاراملي
Visitor 596
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شکر 1 پيمانه
آب 1 قاشق سوپخوري
نمک يک دوم قاشق چايخوري
کره 1 قاشق سوپخوري گلوکز1 قاشق سوپخوري
ذرت بوداده 2 پيمانه
پودر پسته براي تزئين

طرز تهيه:

درون يک قابلمه شکر و آب را حرارت دهيد تا شکر کاراملي شود، سپس کره و نمک و گلوکز را اضافه کنيد. وقتي کارامل خوش رنگ شد، حرارت را خاموش کرده و ذرت بوداده را با کارامل آغشته کنيد. پس از خنک شدن روي آن پودر پسته ريخته و در ظرف سرو بريزيد.
نکته:
انرژي کل اين غذا 1092کيلو کالري ميباشد.که 90درصد آن از کربوهيدرات،1 درصد آن از پروتئين و 9درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image