مواد لازم براي 4 نفر
ميگو درشت پاک کرده: 20 عدد
کدو: 1 عدد
آب ليمو ترش: 3 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خرد شده: 2 قاشق چاي خوري
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند: 2 عدد
نمک: 1 قاشق چاي خوري
پياز: 1 عدد
گوجه فرنگي کوچک: 8 عدد
ذرت کوچک: 8 عدد
روش تهيه:
قارچ، کدو وگوجه فرنگي را در ظرف سالاد مخلوط نمائيد و برگ هاي ريحان را روي آن بپاشيد. اطراف سالاد را با سبزيجات دلخواه تزئين و سرو نمائيد .
توجه: اين سالاد براي آنهايي که کلسترول دارند مفيد است.
منبع: ماهنامه تخصصي دنياي سلامت شماره 32/س