مواد لازم:
شکر: يک دوم پيمانه
آب : 5قاشق غذاخوري
آب گرم: مقداري
انواع ميوه ها از جمله انگور، توت فرنگي، گيلاس: دو پيمانه
طرز تهيه:
در ظرفي شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و آن را هم بزنيد تا اينکه شکر حل شود و به جوش آيد.زماني که به جوش آمد ديگر آن را هم نزنيد تا مخلوط به رنگ کارامل کم رنگ در آيد، آنگاه آن را بلافاصله از روي حرارت برداريد. سپس ظرف را داخل کاسه آب گرم قرار دهيد، ميوه ها را به طور جداگانه در کارامل زده، بعد بر روي صافي فلزي چرب شده قرار دهيد تا سر دو سفت شود، ميوه ها بايد تا 24 ساعت درجاي خشک و خنک بماند.
(تذکر: توجه داشته باشيد در يخچال قرار ندهيد)
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س