موادلازم براي شش نفر:
نخود/ 1/2 پيمانه(75 گرم)
کره /يک قاشق غذاخوري
گوشت گوسفندي خردشده / 225 گرم
پياز خردشده / يک عدد
گوجه فرنگي بدون پوست خرد شده/ 500 گرم
کرفس خردشده /چندشاخه
جعفري خرد شده / دوقاشق غذاخوري
گشنيز خردشده / يک قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل / 1/2 قاشق چايخوري
زردچوبه / يک قاشق چايخوري
آب 7/5پيمانه / (1/75 گرم)
ليمو /يک عدد
زرده تخم مرغ/دو عدد
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
طرز تهيه:
کره را در يک قابلمه بزرگ حرارت دهيد گوشت و پياز را سه دقيقه در آن تفت دهيد تا کمي سرخ شوند.گوجه فرنگي کرفس سبزي ها ادويه نمک فلفل را به آن بيفزاييد وهم بزنيد.بعد از يک دقيقه آب عدس و نخود(از شب قبل خيس خورده) را به آن اضافه کنيد.بگذاريد سوپ ده دقيقه بجوشد سپس حرارت را کم کنيد تا دو ساعت بپزد و نخودها نرم شوند.وقتي گوشت و نخود پخت، رشته سوپي را به آن افزوده و هم بزنيد تا پنج الي شش دقيقه بپزد.سوپ را بلافاصله از روي حرارت برداريد و هم بزنيد تا غليظ شود.در نهايت آن را سرو کنيد.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ